Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen aan HIPPEKAART. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een opmerking? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Kan ik een kaart ook in een andere kleur bestellen?

Ja dat kan. U kunt de gewenste kleur of kleurcombinatie vermelden in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Om verwarring over kleuren te voorkomen, kunt u deze het beste aan ons doorgeven in CMYK-waarden (bijvoorbeeld: C=10, M=20, Y=0, K=30). Deze waarden kunt u terugvinden in het kleurenpalet van diverse tekenprogramma’s voor de computer.

Wat is een tekstwissel?

Vaak heeft u voor het huwelijksfeest zowel daggasten als gasten voor de receptie en/of het feest. Met een tekstwissel kunt u dezelfde kaart met verschillende teksten laten bedrukken. Ook voor verhuiskaarten kan een tekstwissel uitkomst bieden. U kunt eenvoudig verschillende versies maken zoals een versie voor mensen die alleen op de hoogte gebracht worden van het nieuwe adres en een versie voor degenen die ook voor de housewarming uitgenodigd zijn.

Hoe wordt het aantal enveloppen bepaald?

Het aantal enveloppen is gelijk aan het totaal aantal bestelde kaarten, dus inclusief tekstwissels. De enveloppen krijgt u gratis bij een bestelling kaarten.

Kan een geboortekaart ook aangepast worden voor een tweeling?

Ja dat kan. Van elke kaart uit ons assortiment maken wij op uw verzoek een kaart speciaal voor meerlingen. Als het kleine aanpassingen zijn, doen wij dit zelfs gratis.

Wat kost het als HIPPEKAART speciaal voor mij een kaart ontwerpt?

Een eigen ontwerp laten maken door HIPPEKAART kan ook. Hiervoor rekenen wij gemiddeld 75 euro ontwerpkosten. Dat is dus exclusief drukkosten. Geef uw wensen door via ons contactformulier, dan maken wij voor u een offerte op maat.

Hoe werken de zoekwoorden nu precies?

Met de zoekwoorden kunt u heel makkelijk een kaart in een specifieke kleur of stijl vinden. Hoe meer zoekwoorden u selecteert, des te specifieker u uw keuze maakt. U selecteert een woord door erop te klikken. Dat woord komt dan in het rijtje ‘gekozen zoekwoorden’ te staan. U krijgt direct de bijbehorende kaarten te zien. U verwijdert een zoekwoord uit het lijstje ‘gekozen zoekwoorden’ door erop te klikken.

Waar kan ik mijn foto uploaden?

Mail uw foto onder vermelding van uw ordernummer naar foto@hippekaart.nl